Hotel Adriatic – Biograd na moru, Dalmacija

hotel adriatic - ilirija hoteli biograd na moru

Hotel Adriatic – Ilirija hoteli

Hotel Adriatic, Biograd na moru – smješten uz neposrednu blizinu morske obale i okružen borovim šumama, hotel Adriatic je jedno od idealnih mjesta za opuštanje i odmaranje u vrijeme godišnjih odmora. U sklopu Ilirija hotela, vrhunski opremljen, s raznovrsnim sadržajima za zabavu i opuštanje cijele obitelji, hotel Adriatica je svakako mjesto za ugodan i savršen odmor.

Moderan i iznimno dobro opremljen hotel, ocijenjen s 3+ kategorijom, napravljen da svojim izgledom podsjeća na ljekovitu biljku lavande. Hotel adriatica je otvoren od početka travnja do kraja listopada, te ima 5 katova s 20 soba na svakom od tih katova i sveukupno 215 kreveta.

U hotel je dozvoljeno dovoditi kućne ljubimce, tako da se ne morate brinuti kod koga ćete ostaviti svog psa ili mačku ako odete na ljetovanje. Hotel ima svoje vlastito parkiralište za aute, te će vas uz novčanu naknadu uvijek čekati slobodno parkirno mjesto. Unutar hotelskog lobby-a imate besplatan pristup WiFI internetu i internet kutak, dok se WiFI u hotelskim sobama posebno naplaćuje.

Svi prostori hotela kao i sve sobe su opremljene klimatizirajućim uređajima, redovito se održavaju, te su suvremeno opremljene i uređene. Sobe su jednokrevetne ili dvokrevetne, opremljene vrhunskom kupaonicom, vlastitim klima uređajem, mini-barom, velikim flat-screen televizorima, te čiste i lijepo uređene, gdje se možete sakriti i odmoriti dok su vani najveće vrućine oko podnevnih sati.

U bilo kojem trenutku možete pomoću telefona nazvati poslugu u sobu koji će vam donijeti hranu, piće ili što god vam trebalo. Također postoji usluga da vam čistačice dok čiste sobu, istovremeno operu i izglačaju odjeću, koja se naravno, dodatno naplaćuje. U hotelu su vam osigurani doručak i večera koji traju od 7 do 10 ujutro, te od 19 do 21:30 navečer.

U sklopu hotela se nalazi i pool bar, gdje se uz osvježavajuće piće možete okupati u bazenu napunjenom slatkom vodom. Također, u sklopu hotela se nalazi i cocktail bed bar Lavender, gdje se na udobnim krevetima možete ispružiti i uživati u raznim zabavnim programima koji se svakodnevno organiziraju.

Ispred samog hotela nalazi se šljunčana i betonska plaža, opremljena s ležaljkama, suncobranima, barovima i opremom za rekreaciju. U blizini se nalazi i pješčana plaža Soline, koja je od hotela udaljena samo 400m. U samoj blizini hotela također se nalaze i tereni za tennis, kao i druge vrste sportsko-zabavnog sadržaja.

Pogledajte cijelu ponudu Hoteli Biograd Hotel Ilirija, Hotel Kornati

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s