Hotel Ilirija – Biograd na moru, Dalmacija, Hrvatska

opis hotel ilirija - hoteli biograd na moru

Hotel Ilirija – Biograd na Moru

Hotel Ilirija Biograd na moru -Najveći od svih Ilirija hotela, sa 158 soba i 7 apartmana, te 355 kreveta, ovaj hotel okružen lijepim i mirisnim borovim šumama je savršeno mjesto za vaš odmor. Zahvaljujući svojim brojnim uslugama i raznim zabavnim sadržajem, u hotelu Ilirija svatko može naći nešto za sebe što će im osigurati savršen odmor iz snova.

Ocijenjen s četiri zvjezdice, Ilirija je hotel specijaliziran za odmor cijele obitelji, kao i njihovih kućnih ljubimaca, u slučaju da ih odluče povesti sa sobom na ljetovanje. Suvremeno opremljen, hotel Ilirija je spreman udovoljiti svakoj vašoj želji koju imate ili bi mogli imati. Njegova vrata su vam otvorena od sredine ožujka, sve do prosinca.

Hotel ima svoj vlastiti parking, tako da uz malu nadoplatu, nećete se morati brinuti oko traženja parkirnog mjesta po gradu. U samom lobby-ju hotela imate besplatan WiFi internet kao i internet kutak, tako da uvijek možete provjeriti svoju elektronsku poštu, objaviti nešto na Facebook-u ili što god trebali. Uz to, sve sobe su također opremljene WiFi internetom, ali njihovo korištenje se naplaćuje.

Sve sobe su dvokrevetne, klimatizirane, te moderno uređene i opremljene. Veliki flatscreen televizori, sa stotinama programa na desetak različitih jezika, pružit će vam zanimaciju dok se skrivate od najvećeg Sunca za vrijeme podnevnih sati.

Sve sobe su opremljene minibarom, posluga u sobu vam je dostupna u svako doba dana, a čistačice će vam svakodnevno očistiti sobu, te ako još dodatno platite, oprati, osušiti i ispeglati vašu odjeću.

Od sredine lipnja, pa sve do kraja ljetne turističke sezone, svaki dan i svaku večer, Hotel Ilirija organizira dnevne i večernje zanimacije i aktivnosti, kako za mlade, tako i za starije, kao i glazbu uživo. U blizini hotela se nalazi tenis teren, a ako se želite što više opuštati, na raspolaganju vam je hotelski wellness & beauty centar.

Plaže su u neposrednoj blizini hotela, betonske i šljunčane najbliže, dok su pješčane malo udaljene od hotela. Plaže su opremljene svime što bi vam moglo zatrebati kao što su suncobrani, ležaljke, tuševi, barovi, te rekreacijski i zabavni sadržaj. Za vrijeme ljetne sezone, more je toplo i čisto, s prosječnom temperaturom vode od 25°C.

Pogledajte cijelu ponudu Hoteli BiogradHotel Adriatic, hotel Kornati

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s