Hotel Kornati – Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvatska

hotel kornati biograd na moru, ilirija hoteli - dalmacija, hrvatska

Hotel Kornati – Ilirija hoteli, Biograd na Moru

Treći od Ilirija hotela, smješten u samom centru grada, ali istovremeno i blizu plaža za kupanje. Bojom, dizajnom i unutarnjim uređenjem, hotel Kornati podsjeća na Nacionlni park Kornati, koji je moguće vidjeti kroz prozore hotelskih soba. Hotel još u svom sklopu ima i marinu za brodove, tako da ako želite, možete doploviti do Biograda i hotela u svom brodu ili jedrilici.

Hotel Kornati pruža odmor i zabavu za cijelu obitelj, te se svaki dan i svaku večer organiziraju zanimacije i izleti za sve uzraste, od onih najmlađih, pa sve do starijih. Također, ako se brinete što ćete učiniti sa svojim kućnim ljubimcem dok ste vi na odmoru, slobodno ih povedite sa sobom. Kućni ljubimci su dozvoljeni u hotelu Kornati.

Kornati je hotel sa četiri zvjezdice, te je otvoren za turiste od Ožujka sve do Prosinca. Na četiri kata je raspoređeno 102 sobe i 4 apartmana, te sadrže sveukupno 220 kreveta + pomoćni ležajevi. Sve sobe su moderne i opremljene svime što bi vam moglo zatrebati. Hotel je također opremljen sa dva lifta, tako da oni koji ne mogu hodati zbog bilo kakvih razloga, mogu brzo stići do svojih soba.

Cijeli hotel je klimatiziran, uključujući sve sobe. Svaka je opremljena svojim zasebnim klima uređajem, koji možete regulirati po želji. U lobby-ju hotela je napravljen WiFi kutak sa besplatnim pristupom bežićnom internetu, gdje možete surfati internetom do mile volje. U sobama se također nalazi WiFi pristup internetu, ali njegovo korištenje se dodatno naplaćuje.

Sobe svakodnevno čiste čistaćice, koje vam također mogu oprati, osušiti i izglačati vašu robu, uz malu nadoplatu. U samom hotelu se nalazi mjenjačnica, tako da se ne morate brinuti oko valute novca kojeg ste ponjeli sa sobom. Hotel Kornati ima svoji restoran u kojem se poslužuju doručak, ručak i večera, ovisno o tome jeste li odabrali pansion ili polu-pansion.

Od lipnja do rujna organiziraju se dnevne i večernje znaimacije, koncerti i sportske aktivnosti, za sve uzraste, te svatko može pronaći nešto što bi im se moglo svidjeti. Plaže su lijepe i čiste, u blizini hotela betonske i šljunčane, dok su pješćane plaže malo udaljene od hotela. Sve plaže su opremljene svime što bi vam moglo zatrebati kao što su suncobrani, ležaljke, tuševi, barovi i oprema za morsku rekreaciju.

Pogledajte cijelu ponudu Hoteli BiogradHotel Ilirija, hotel Adriatic

This slideshow requires JavaScript.

 

Advertisements

One thought on “Hotel Kornati – Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvatska

  1. Pingback: Doček Nove godine 2014 u Hotelu Kornati (Hoteli Ilirija Biograd) | Hotels Biograd Croatia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s